Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amalex79/alias/adorabil.ro/catalog/view/theme/pav_foodstore/template/common/header.tpl on line 307Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amalex79/alias/adorabil.ro/catalog/view/theme/pav_foodstore/template/common/header.tpl on line 329

Termeni & Conditii

Termeni & Conditii

Stimati clienti, suntem bucurosi sa va intampinam in magazinul nostru online: www.adorabil.ro

Termeni și condiții

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia, prin intermediul website-ului www.adorabil.ro catre Client si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;

Vanzator: Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia – prin website-ul www.adorabil.ro, nr. de inregistrare Registrul Comertului Bihor, F5/1047/2016, C.U.I. 36344501, cu sediul in localitatea Oradea, judet Bihor.

Bunuri/produse – orice produs din magazinul online www.adorabil.ro, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Clientului.

Produse personalizate – accesorii de evenimente sau elemente de papetarie care pot fi personalizate conform cerintelor Clientului.

Comanda – acordul dintre Vanzator si Client prin care Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia se obliga sa livreze Bunurile, iar Clientul achita contravaloarea acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Prin procesarea unei Comenzi pe site-ul www.adorabil.ro, Clientul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia nu va avea valoarea unui Contract.

Efectuarea comenzii

Comanda poate fi facuta pe mail (info@adorabil.ro) sau online prin apasarea butonului Comanda.

In termen de 48 ore de la data emiterii comenzii, Furnizorul-vanzator va trimite pe adresa de e-mail, un mesaj care va cuprinde informatii cu privire la produsele comandate.

Orice comanda va fi expediata doar dupa confirmarea printr-un mail de catre client.

Finalizarea comenzii presupune obligatia clientului de a ridica de la curier rapid coletul cu produsele comandate si achitarea contravalorii acestuia.

 

Tiparirea si asamblarea invitatiilor

Toate elementele de papetarie beneficiaza de tiparire si asamblare gratuite.

Comanda minima

Comanda minima pentru invitatiile de nunta sau de botez este de 50 bucati.

Procesarea comenzii si executarea produselor personalizate

In cazul textelor, Clientul va putea vizualiza textul ce urmeaza a fi imprimat anterior executarii elementului de papetarie, pentru a putea corecta eventualele greseli sau erori materiale. Se recomanda citirea cu atentie a textului integral, nu doar a datelor privind numele, prenumele etc., pentru a exista certitudinea ca nu exista nicio greseala sau eroare. Dupa verificarea textului, Clientul va transmite catre vanzator, Bunul de Tipar, prin e-mail, catre aceeasi adresa de e-mail de la care a primit textul initial.

Produsele handmade se realizeaza la comanda, in functie de doleantele dvs. Stocul fizic la cartoane si accesorii si termenul de livrare o sa va fie comunicat prin mail de catre echipa de vanzari in cel mai scurt timp. 

Adorabil.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produsele sau serviciile pe care nu le poate onora din diverse motive sau ale caror costuri sunt eronat afisate. Daca s-a facut vreo plata pentru servicii / produse neonorate, clientul va primi inapoi sumele achitate.

Orice neconformitati datorate lipsei de diligenta a Clientului in verificarea si corectarea textului nu pot fi imputate Societatii, aceasta fiind exonerata de raspundere. Cheltuielile suplimentare ocazionate de aceste imprejurari se vor suporta in integralitate de catre Client.

Termenul de realizare al produselor

Contactati-ne pentru a afla concret termenul necesar realizarii produselor dorite de dvs. (depinde de modelul dorit, de materialele necesare, de timpul nostru disponibil)

Termen in regim NORMAL: 5-20 zile calendaristice de la data achitarii avansului (in cazul comenzilor ce necesita avans)

Termen in regim de URGENTA: 2 - 4 zile calendaristice de la data achitarii avansului*. (in cazul comenzilor ce necesita avans)

Taxa pentru regimul de urgenta este de 100 lei / comanda.

Livrarea

Livrarea se va efectua de catre o societate de curierat (Fan Courier), la domiciliul Clientului ori la o alta adresa indicata de catre acesta, taxa de transport fiind de aproximativ 20 lei pentru un colet de un kg, in orice localitate in care exista sediu Fancurier. O greutate mai mare a coletului, presupune in plus 1 leu / kg. Pentru localitati in care Fancurier nu are sedii, va vom face o estimare a costului de transport si o vom comunica inainte de a expedia produsele.

Livrare si plata:

Livrarea se poate face prin FANCOURIER.

1. Ridicarea produselor comandate din Oradea si plata in numerar sau prin transfer bancar, cu cheltuieli de livrare 0.

2. Se solicita un avans pentru comenzile handmade.

Pentru returnarea coletelor, costurile curierului rapid revin clientului.

www.adorabil.ro nu este in masura sa-si asume raspunderea cu privire la deficientele calitative constatate si intervenite produselor in urma transportului realizat de catre societatea de curierat rapid, furnizorul – vanzator descarcandu-se de riscurile si responsabilitatile asociate produselor in momentul predarii acestora catre societatea de curierat rapid.

I.I. Lacatos Amalia asigura ambalarea corespunzatoare a produselor. Produsele noastre sunt expediate in cutii si sunt ambalate cu grija!

In cazul in care Furnizorul – vanzator nu poate respecta termenele de livrare ale comenzii, va anunta de indata Clientul – cumparator cu privire la acest lucru si cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

www.adorabil.ro nu este responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

Modalitatea de plata

Plata online prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia, transmise prin e-mail de catre Vanzator.

Procesarea comenzii si livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.

Nume: Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia

Cont bancar: RO94BTRLRONCRT0358295401, deschis la Banca Transilvania, sucursala Oradea .

Plata ramburs

La comenzile cu valori mici, se va putea achita ramburs.

Politica de returnare

Potrivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul sa notifice în scris intreprinderii individuale Lacatos Amalia ca renunta la contractul de vanzare-cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va realiza prin transmiterea unui e-mail catre info@adorabil.ro.

Prin urmare, Clientul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide daca acceptam returul sau nu, iar in caz de acceptare, daca imputa pierdea suferita in aceste circumstante asupra valorii produsului; suma retinuta va fi comunicata Clientului dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Exceptii:

Conform legislatiei in vigoare, urmatoarele categorii de produse NU se pot returna:

a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;

b) Produsele distinct personalizate;

c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

ATENTIE

Contractul avand ca obiect achizionarea de catre Client a unor produse personalizate nu poate fi denuntat unilateral de catre acesta, termenul de 14 zile lucratoare mentionat anterior, nefiind aplicabil.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie conform prevederilor legale. Garantia reprezinta angajamentul asumat de Intreprindere Individuala fata de Client, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor in care a fost incheiat contractul de vanzare-cumparare si comenzii Clientului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.adorabil.ro , informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Oradea.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a Intreprinderii Individuale Lacatos Amalia. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse.

Informatiile referitoare la stoc sunt actualizate o data pe luna. Stocul poate varia de la un moment la altul, de aceea este indicat a se cere informatii inainte. Produsele handmade nu se regasesc pe stoc, se realizeaza la comanda.

www.adorabil.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment şi fără anunţ prealabil materialele şi serviciile de pe acest site, produsele şi preţurile descrise în acesta. Este posibil ca unele materiale şi servicii de pe acest site să nu fie actualizate. www.adorabil.ro nu îşi ia angajamentul de a actualiza materialele şi serviciile de pe acest Site constant – insa vom notifica clientul de costul exact al produselor la momentul comandarii lor, si se va initia comanda – dupa acordul clientului.

www.adorabil.ro isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate sau termenii, în orice moment prin actualizarea prezentului document.

Intreprindere Individuala Lacatos Amalia are dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile produselor afisate in cadrul magazinului virtual www.adorabil.ro sunt exprimate in RON.

Imaginile de pe site sunt orientative, produsele putand diferi intr-un mod nesemnificativ. Marea majoritate a produselor comercializate sunt realizate manual, ceea ce inseamna o imposibilitate ca fiecare produs de acelasi fel sa fie identic cu un altul.

Pretul poate fi modificat de catre Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia, in orice moment, fara preaviz.

Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor eventuale erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, www.adorabil.ro va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

In situatia in care produsul nu se gaseste in stoc, Intreprinderea Individuala Lacatos Amalia va anunta Clientul prin orice mijloace, comunicandu-i detalii si cea mai apropiata data de expediere. (produsele handmade se realizeaza la comanda, nu se regasesc pe stoc)

Reclamatii: Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti trimite la adresa/adresele de e-mail: info@adorabil.ro

Acceptarea regulamentului

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea serviciului de catre client si comanda produselor implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Recomandăm vizitarea periodică a acestei pagini pentru a verifica termenii valabili în mod curent.

Etichete Candybar

orice tematica

Recuzita Photobooth

buze,mustati,mesaje

Pernute verighete

personalizate