Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amalex79/public_html/catalog/view/theme/pav_foodstore/template/common/header.tpl on line 307Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amalex79/public_html/catalog/view/theme/pav_foodstore/template/common/header.tpl on line 329

Invitatii nunta Damasc Verde 379

Cod produs: 379
5,40 Ron
Acest produs are o cantitate minimă de comandat de 50

Aceasta creatie este o invitatie de nunta handmade. Designul si culoarea la aceste invitatii de nunta poate fi modificat – daca considerati necesar. Pretul poate varia nesemnificativ, in functie de unele materiale necesare. Invitatia este realizata din carton mat. Putem completa comanda cu set complet din acest model: meniuri de nunta, numere de masa, plicuri de bani, carduri de nume, etichete.

Preţul este final si include invitaţia, tiparirea si asamblarea acesteia. Nu necesita plic.

Vă rugăm să efectuați din timp comanda. Fiind totul personalizat, în funcție de preferințele dumneavoastră, este nevoie de 2 – 20 zile până la finalizarea comenzii – in functie de comenzile noastre aflate in derulare si de urgenta dvs. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun

Etichete Candybar

orice tematica

Recuzita Photobooth

buze,mustati,mesaje

Pernute verighete

personalizate